ukenru
lyashko-viklyuchiv-zi-spisku-partiyi-trokh-kandidativ

Ляшко виключив зі списку партії трьох кандидатів

 • 8184 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Трьох кандидатів в народні депутати Віктора Вовка, Олег Купрієнко та Олексія Кириченка - виключили з виборчого списку РПЛ, передає УНН з посиланням на прес-службу політсили.

Уточнюється, що Вовка і Купрієнко виключили за самоусунення від партійної роботи, Кириченко - за власним бажанням.

"Я обіцяв, що все, в тому числі і керівники обласних партійних організацій, матимуть шанс отримати через довіру людей статус народного депутата України. Якщо людина працює - має право на цей статус. Якщо не працює - такого права не має. Тому в результаті проведеного аналізу, ми прийшли до висновку: на жаль, ці люди не роблять все для того, щоб партія здобула перемогу", - сказав лідер РПЛ Олег Ляшко.

Політик зазначив, що депутатський мандат потрібно заслужити щоденною працею.

"Я хочу, щоб кожен, хто отримає мандат народного депутата, вигриз його довірою і підтримкою людей. Я не дозволю нікому отримати мандат на шару", - підкреслив лідер РПЛ.

Також повідомляється, що Ляшко підписав рішення про виключення кандидатів у виборчому списку РПЛ і направив його в ЦВК.

Нагадаємо, лідер РПЛ Олег Ляшко показав список представників своєї партії, яких веде на вибори до Верховної Ради, 10 червня цього року. До оновленого списку не потрапили 6 народних депутатів з 19 діючих її представників в Раді. Серед них - нардеп Сергій Рибалка.

Пізніше стало відомо, що Рибалка балотуватиметься на позачергових виборах до Верховної Ради в Лисичанську, по 107-му округу. Українці розкритикували наміри радикала балотуватися по 107-му округу, припустивши, що Рибалка зробив ставку на Луганськ, тому що в Дніпрі його ніхто не підтримає.

Втім, в Луганській області його шанси теж оцінють на низькому рівні. А місцеві депутати звинуватили Рибалку в тому, що він піариться за рахунок бюджетних грошей. Зокрема, саме за гроші платників податків в терміновому порядку радикал почав будувати дорогу, розповів Микита Шевченко.

Українські Національні Новини

Політика