ukenru
lyalka-barbi-postala-v-obrazi-devida-bouyi

Лялька "Барбі" постала в образі Девіда Боуї

 • 27374 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Американська компанія - виробник іграшок Mattel, що випускає "Барбі", анонсувала нову ляльку в образі культового альтер-его співака Девіда Боуї - Зіггі Стардаста, передає УНН.

Нову "Барбі" в червоних чоботях і в смугастому комбінезоні, можна буде придбати за 50 доларів США.

"Барбі вшановує найкращого поп-хамелеона, англійської співака, автора пісень і актора Девіда Боуї, чиї драматичні музичні перетворення продовжують впливати і надихати. Ця колекційна лялька Барбі шанує культурну спадщину музичного генія, який змінив визначення рок-н-ролу ... Кольори та оздоблення можуть відрізнятися ", -йдеться в заяві компанії.

Боуї представив персонажа Зіггі Стардаста в 1971 році і заснував альбом 1972 року "Зліт і падіння Зіггі Стардаста і павуків з Марса", в якому представлені класичні пісні Five Years, Starman і Suffragette City.

Зіггі - не єдиний відвідувач космосу, якого Mattel згадав на цьому тижні. Компанія також оголосила про випуск ляльки "Барбі" в честь італійського астронавта Саманти Крістофоретті, чия 199-денна місія на Міжнародній космічній станції в 2014 році була найдовшою для жінки - в рамках проекту Dream Gap.

Як повідомляв УНН, раніше Mattel оголосила про створення трьох нових ляльок "Барбі" в образі художниці Фріди Кало, авіатора Амелії Ерхарт і математика і фізика Кетрін Джонсон.

Українські Національні Новини

УНН Lite