litnye-podruzhzhya-zbuvalo-narkotiki-u-lvovi

Літнє подружжя збувало наркотики у Львові

 • 12358 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Злочинне угруповання, до складу якого входили 60-річний чоловік та його 59-річна дружина, організувало у Львові збут наркотику метадону в особливо великих розмірах. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

"Нарковмісні речовини 60-річний чоловік та його 59-річна дружина збували наркозалежним особам у приватному будинку. Все вилучене під час санкціонованого обшуку скеровано на експертне дослідження, вартість виявлених наркотичних засобів за цінами "чорного" ринку становить понад триста тисяч гривень", – йдеться в повідомленні.

Під час затримання та санкціонованого обшуку правоохоронці знайшли та вилучили наркотичний засіб "метадон" в особливо великих розмірах, мобільні телефони, сім-карти різних операторів, автомобільні номерні знаки іноземної реєстрації та грошові кошти, виручені від збуту наркотиків в національній та іноземній валютах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині матір із сином збували психотропи та наркотики

Зловмисників затримали в порядку ст.208 КПК України. Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Києві затримали наркоторговців з психотропами на 1 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Літнє подружжя збувало наркотики у Львові

     • 12358 переглядiв

    В Україні зняли обмеження руху автошляхами

     • 10226 переглядiв