ukenru
lisichanskvodokanal-vkotre-mozhe-zalishitis-bez-energopostachannya

"Лисичанськводоканал" вкотре може залишитись без енергопостачання

 • 6193 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. В Луганській області можуть знову знеструмити Лисичанське комунальне спеціалізоване підприємство з видобутку, обробки, реалізації води та очищенню стоків "Лисичанськводоканал" через борги. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ТОВ "Луганське енергетичне об’єднання" у Facebook.

Як повідомляє пресслужба, ТОВ "ЛЕО" отримало повiдомлення вiд компанii-постачальника ТОВ "ЕНЕРА СХIД" про знеструмлення "Лисичанськводоканалу" 5 листопада 2019 року.

"Це свiдчить про те, що водниками не виконуються обіцянки оплати поточних рахункiв. У зв'язку з тим, що також не виконуються домовленостi перед ЛЕО, Товариство вимушено попередити про знеструмлення водоканалу 8 листопада 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Журналісту УНН в пресслужбі ТОВ "Луганське енергетичне об’єднання" повідомили, що 23 жовтня було відновлено електропостачання "Лисичанськводоканалу".

"(Так, 18 жовтня – ред.) було знеструмлення, і на п’ятий день ми його підключили…ми пішли на зустріч, знову повірили обіцянкам, але ситуація знову повторюється", - розповіли в пресслужбі.

Нагадаємо, 18 жовтня у місті Лисичанськ у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію, відключено від електропостачання 3 насосні станції ЛКСП "Лисичанськводоканал" ("ГТВ", "Білогорівська" та "Боровська").

Українські Національні Новини

Суспільство