ukenru
likar-narkolog-zayavila-scho-narkotichnogo-spyaninnya-u-zaytsevoyi-ne-identifikuvali

Лікар-нарколог заявила, що наркотичного сп’яніння у Зайцевої не ідентифікували

 • 15634 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Лікар-нарколог Олена Федірко сьогодні перед судовим засіданням у справі про ДТП на вулиці Сумській в Харкові, розповіла, що наркотичного сп’яніння в однієї з підозрюваних Олени Зайцевої не ідентифікували. Про це вона заявила у Київському райсуді Харкова перед засіданням, передає УНН.

"Наркотичне сп’яніння (у Зайцевої - ред.) ніхто не ідентифікував. Там висновок - встановлено факт вживання опіатів. І тому, чи це було наркотичне сп’яніння чи струс головного мозку, сказати неможливо", - говорить Федірко.

Нагадаємо, правоохоронці, за попередньою інформацією, знайшли Олену Федірко, лікаря-нарколога, яка оглядала підозрювану у справі про ДТП на вулиці Сумській у Харкові Олену Зайцеву після наїзду на пішоходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар-нарколог, яка проводила експертизу Зайцевої, звільнилася за сімейними обставинами

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року у центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинули шестеро осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП