liha-chempioniv-real-lunina-v-18-finalu-zihraie-proty-leiptsyha-a-arsenal-zinchenka-proty-portu

Ліга Чемпіонів: “Реал” Луніна в 1/8 фіналу зіграє проти “Лейпцига”, а “Арсенал” Зінченка проти “Порту”

 • 25523 переглядiв

В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" зустрінеться з "Лейпцигом", а "Арсенал" зіграє з "Порту", матчі відбудуться 13-14 лютого 2024 року.

У швейцарському Ньйоні прошло жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2023/2024. "Реал", кольори якого захищає український воротар Андрій Лунін, зіграє проти "Лейпцига", а "Арсенал" Олександра Зінченка зіграє проти "Порту", повідомили в Українській асоціації футболу, пише УНН.

Деталі

"Сьогодні, 18 грудня в Ньйоні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2023/2024, де, зокрема, визначилися суперники команд українських футболістів - "Арсеналу" Олександра Зінченка та "Реалу" Андрія Луніна", - йдеться в повідомленні.

Мадридський "Реал" зіграє зіграє проти німецького "Лейпцига", а лондонський "Арсенал" зіграє проти португальського "Порту".

Також визначились інші пари:

"Наполі" (Італія) - "Барселона" (Іспанія);

"Парі Сен-Жермен" (Франція) - "Реал Сосьєдад" (Іспанія);

"Інтер" (Італія) - "Атлетико" (Іспанія);

ПСВ (Нідерланди) - "Боруссія" Д (Німеччина);

"Лаціо" (Італія) - "Баварія" (Німеччина);

"Копенгаген" (Данія) - "Манчестер Сіті" (Англія).

Перші ігри 1/8 фіналу відбудуться 13 - 14-го та 20 - 21 лютого, матчі-відповіді - 5 - 6-го та 12 - 13 березня 2024 року.

Нагадаємо

У столиці Ірану Тегерані, обмежена кількість іранських жінок була допущена на міське дербі на футбольному стадіоні, в четвер, вперше за понад 40 років. Президент ФІФА Джанні Інфантіно відзначив, що був у захваті від того, що 3 000 жінок змогли подивитися футбольний матч з трибун в Ірані.

Павло Башинський

Спорт

    Популярні

    Новини по темі