ukenru
layki-ta-tisyachi-dolariv-pozhertv-kotyachiy-didus-pidkoriv-sotsmerezhi

Лайки та тисячі доларів пожертв: "котячий дідусь" підкорив соцмережі

 • 11796 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Завдяки фотографіям пенсіонера з Вісконсину, який дрімає у притулку зі своїми пухнастими друзями,  притулку вдалось отримати 40 тисяч доларів пожертв, а також безліч схвальних коментарів, побажань та лайків, передає УНН із посиланням на ВВС.

Як пише видання, 75-річний Террі Лормен, вчитель іспанської мови на пенсії, став волонтером у притулку Safe Haven Pet в Грін-Бей протягом останнього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт з персиками став новою зіркою Тwitter

Оформлений притулок як кафе для котів - з диванами та телевізором, по якому показують телепередачі про птахів. Створила заклад 27-річна Елізабет Фельдгаузен у 2016 році.

За інформацією ЗМІ, притулок спеціалізується на догляді, реабілітації та пошуку нових господарів для котів з обмеженими можливостями та особливими потребами для догляду, які можуть опинитися під загрозою загибелі в інших місцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашня курка Семмі, що подорожує Америкою, підкорила Instagram

"Террі почав приходити до притулку майже кожен день зі своїм спеціальним гребінцем, і допомагає доглядати за котами. Він любить котів, але подорожує значну частину часу і тому не може завести свого, проте завжди радий допомогти з ними", - йдеться у повідомленні.

Українські Національні Новини

Новини Світу