lavrov-zaiavyv-shcho-rosiia-ta-indiia-nablyzhaiutsia-do-spilnoho-vyrobnytstva-viiskovoi-tekhniky

лавров заявив, що росія та Індія наближаються до спільного виробництва військової техніки

 • 35903 переглядiв

За словами сергія лаврова, росія та Індія просунулися в переговорах про спільне військове виробництво, що матиме стратегічні переваги для євразійської безпеки.

росія та індія досягли відчутного прогресу в переговорах про плани спільного виробництва військової техніки. Про це заявив міністр закордонних справ росії сергій лавров після переговорів зі своїм індійським колегою Субрахманьямом Джайшанкаром у москві, передає УНН з посиланням на Reuters.

Виступаючи на пресконференції, лавров заявив, що така співпраця має стратегічний характер, відповідає інтересам обох країн і сприятиме забезпеченню безпеки на Євразійському континенті.

"... москва поважає бажання Індії диверсифікувати постачальників військової техніки і готова також підтримати бажання Нью-Делі виробляти в Індії необхідні Індії товари", - цитує видання слова лаврова.

Доповнення

Постачання російської сирої нафти Sokol Індійської нафтової корпорації (IOC) було затримано через проблеми з оплатою, що змусило найбільшого нафтопереробника Індії використовувати свої запаси і купувати більше нафти на Близькому Сході.

Анна Мурашко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    1,5% приросту ВВП цьогоріч дала оборонка – Камишін

     • 110982 переглядiв