ukenru
lavrov-stverdzhuye-scho-rosiya-ne-vidmovlyayetsya-vid-peregovoriv-z-ukrayinoyu

лавров стверджує, що росія не відмовляється від переговорів з Україною

 • 326715 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. На тлі успішного контрнаступу ЗСУ міністр закордонних справ сергій лавров заявив, що росія не відмовляється від переговорів з Україною, але їхнє подальше затягування нібито Києвом ускладнить можливість досягнення домовленості з москвою. Про це повідомляють росЗМІ, передає УНН.

Цитата

"Ми не відмовляємося від переговорів, але ті, хто відмовляється, повинні розуміти, що чим довше вони затягують цей процес, тим складніше їм буде з нами домовлятися", - стверджує лавров.

Деталі

Він повторив кремлівський наратив, що треба запитати у США чому Київ не йде на переговори.

лавров заявив, що росії нібито відомо, "що такі наші колеги, як США, Велика Британія та низка європейських країн заборонили українцям домовлятися з нами на тій основі, про яку я згадав".

"Я кілька днів тому в інтерв'ю сказав фразу, що росія не має упереджень проти переговорів з Україною. Негайно, всього кілька годин минуло, як у Держдепартаменті офіційний представник заявив, що США вважають, що зараз не час для України вести переговори з росією. Робіть висновки - в американських колег попитайте, у чому там причина", - сказав лавров.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що поки що ніякі переговори з рф неможливі, оскільки російська сторона не може сформулювати жодних адекватних позицій.

Українські Національні Новини

Новини Світу