latviiets-ne-zmih-vyletity-z-vilniuskoho-aeroportu-cherez-nashyvku-pvk-vahner

Латвієць не зміг вилетіти з Вільнюського аеропорту через нашивку пвк "вагнер"

 • 36800 переглядiв

У аеропорту Вільнюса латвійця оштрафували і заарештували за нашивку ПВК "Вагнера", незважаючи на те, що він не мав при собі жодних небезпечних предметів.

У Вільнюському аеропорту було помічено громадянина Латвії із символікою приватної військової компанії Wagner на рюкзаку. Він отримав штраф і не зміг вилетіти з Вільнюса. Про це пише Delfi, передає УНН.

Деталі

Прес-секретар "Литовських аеропортів" Тадас Василяускас інформував, що чоловіка та його речі ретельно оглянули, жодних загрозливих для авіації речей у нього не було. Однак через символіку було вирішено викликати поліцію та Службу охорони державного кордону.

Ми проти використання таких логотипів і не схвалюємо таку поведінку пасажира, але наші спеціалісти з безпеки у всіх випадках повинні діяти за законами, у цьому випадку логотип на рюкзаку не міг бути перешкодою для зупинки пасажира або його багажу, заборони його вильоту. Ми звернулися до поліції, ми віримо, що вона роз'яснить, що ми можемо робити в таких випадках самі чи за допомогою поліції. Цього пасажира перевірили. Як і інші пасажири, він пройшов до зали очікувань без заборонених речей

сказав Василяускас.

Чоловік не зміг вилетіти, йому призначено штраф за демонстрацію забороненої символіки.

Він мав намір летіти до Лондона . Під час перевірки документів прикордонники доставили його до свого приміщення, склали протокол про адміністративне порушення за демонстрацію нацистської, комуністичної та іншої забороненої символіки.

ПВК "вагнер" готується передати "Хезболлі" передову систему протиповітряної оборони - WSJ03.11.23, 08:42 • [views_146925]

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові зафіксовано два влучання – міський голова

     • 35340 переглядiв

    У Харкові пролунали шість вибухів

     • 41521 переглядiв

    У Львові прогриміла серія вибухів, працює ППО

     • 40321 переглядiв

    На Львівщині пролунали вибухи, працювала ППО

     • 37732 переглядiв

    Підліток застрелив сестру через подарунки у Флориді

     • 35758 переглядiв

    Цьогоріч населення світу зросло на 75 мільйонів

     • 33567 переглядiв