kyivstar-planuie-vidnovyty-mobilnyi-internet-u-druhii-polovyni-dnia-hendyrektor-kompanii

"Київстар" планує відновити мобільний інтернет у другій половині дня - гендиректор компанії

 • 31077 переглядiв

"Київстар" відновив домашній інтернет і працює над відновленням мобільного інтернету в регіонах. Відновлення почнуть із західних областей, а потім поступово доєднають інші.

"Київстар" повністю відновив послуги інтернету для дому, а у другій половині дня планується відновити мобільний інтернет. Про це глава компанії Олександр Комаров сказав в ефірі телемарафону, пише УНН.

Повністю відновлені послуги фіксованого інтернету для дому. Це приблизно один мільйон домогосподарств по всій Україні. Також майже на 99% відновлені послуги голосового зв'язку. Ми зараз закінчуємо останню географію – це правий берег Дніпра у Києві та підключаючи їх до послуг голосового зв’язку

- сказав Олександр Комаров.

Деталі

Він додав, що компанії не вдалося відновити послуги мобільного інтернету вночі, як планувалося. Проте, сьогодні у другій половині дня почнеться поступове відновлення мобільного інтернету, спочатку для абонентів з західної України, а потім будуть приєднувати регіон за регіоном.

Також Комаров повідомив, що компанія планує відновити базові послуги до кінця тижня, а додаткові планується відновити за декілька тижнів.

Також він зазначив, що персональні дані користувачів не втрачені.

Нагадаємо

Через технічний збій у "Київстарі" абоненти мережі втратили доступ до мобільного зв’язку та інтернету. "Київстар" пояснив масштабний збій потужною хакерською атакою. СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на мережу.

Відповідальність за атаку на оператор взяло на себе одне з російських псевдохакерських угруповань.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    путін порівняв війну в Україні та секторі Газа

     • 31908 переглядiв