kyivshchynu-unochi-voroh-atakuvav-dronamy-cherez-ulamky-ye-poshkodzhennia

Київщину уночі ворог атакував дронами, через уламки є пошкодження

 • 23043 переглядiв

Ворог атакував Київську область безпілотниками вночі, були задіяні сили ППО, жертв серед цивільного населення та пошкоджень критичної інфраструктури немає, уламки безпілотників впали у 2 районах, пошкодивши 2 нежитлові будівлі та спричинивши невелику пожежу.

Російські війська вночі атакували Київську область безпілотниками, були задіяні сили ППО, жертв та пошкоджень критичної інфраструктури немає, уламки впали у 2 районах, пошкодивши 2 нежитлові будівлі та спричинивши невелику пожежу, повідомив у вівторок голова Київської ОВА Руслан Кравченко, пише УНН.

Деталі

"Уночі ворог атакував наш регіон ударними дронами. Сигнал повітряної тривоги оголошувався двічі і тривав майже всю ніч", - вказав Кравченко у Facebook. 

Він зазначив, що в області працювали сили ППО.

"Об’єкти цивільної та критичної інфраструктури не пошкоджені. Постраждалих немає. Падіння уламків дронів фіксуються в 2 районах", - повідомив Кравченко.

З його слів, в одному з населених пунктів уламки впали на приватне подвірʼя, сталося загоряння стерні. "Пожежу оперативно ліквідовано. Пошкоджено дві нежитлові будівлі, зокрема вибиті вікна, посічені фасади", - зазначив він.

Також, за його даними, зафіксовано падіння уламків поза межами населених пунктів на відкритій місцевості.

У Київській області активізували протиповітряну оборону16.07.24, 03:11

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

На Херсонщині ворог за добу поранив 6 людей, є пошкодження

 • 27884 переглядiв