Деталі
Так, середня ціна на м’ ясо птиці (тушки) у листопаді становила 72,42 грн/кг.
Свинина коштувала дещо дорожче — 123,8 грн/кг.
Найдорожчим м’ясом традиційно залишається яловичина і телятина — 179,37 грн/кг.
Додамо
За роки незалежності виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
М’ясо птиці, зокрема курятина - залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні.
Єдиною курятиною в Україні, яка підтвердила відсутність антибіотиків, залишається “Наша Ряба”. Під час незалежного тестування фахівці дослідили, що виробник (МХП) не використовує антибіотики впродовж всього процесу вирощування птиці.
Зазначимо, що продукція МХП експортується у понад 80 країн світу, що свідчить про високу якість і безпечність м’яса. Цього року МХП став першим, хто відправив українську курятину в Лондон.