ukenru
krikliy-vikonav-obitsyanku-pridbati-220-videokamer-dlya-dorig

Криклій виконав обіцянку придбати 220 відеокамер для доріг

 • 10774 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Міністр інфраструктури Владислав Криклій виконав обіцянку придбати 220 відеокамер для доріг державного значення. Про це свідчать дані аналітиків порталу "Слово і Діло", передає УНН.

Про наміри придбати 220 відеокамер для доріг державного значення міністр заявив 12 березня 2020 року. Він вказав, що планує реалізувати обіцяне до кінця поточного року.

За даними аналітиків, Криклій виконав обіцянку передчасно. На початок вересня тендери на закупівлю обіцяних 220 комплексів були проведені, договори укладені. Це підтверджено звітом Державного агентства інфраструктурних проектів.

"Враховуючи те, що заявлену кількість відеокамер закуплено у заявлені терміни, обіцянці присвоєно статус "виконано", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що програма Президента "Велике будівництво" на цей рік буде реалізована в обумовлені терміни. У той же час, за його словами, до кінця року планується запуск 50 комплексів автоматичного зважування фур у русі, а у ВР вирішується питання запуску річкового транспорту. Також Криклій має намір зобов'язати порти зважувати вантажі при прийомі.

Українські Національні Новини

Політика