korystuvachi-playstation-skarzhatsia-na-blokuvannia-oblikovykh-zapysiv-bez-poperedzhen-ta-poiasnen

Користувачі PlayStation скаржаться на блокування облікових записів без попереджень та пояснень

 • 39378 переглядiв

Користувачі PlayStation повідомляють про незрозумілі блокування облікових записів, втрату доступу до придбаних ігор. Sony публічно не коментує цю проблему.

Геймери PlayStation повідомляють про блокування доступу до своїх облікових записів та ігор на PS4 та PS5 без будь-яких чітких причин. Про це повідомляє TheVerge, пише УНН.

Деталі

Багато користувачів PlayStation Network повідомили в понеділок, що їхні облікові записи були несподівано призупинені назавжди.

Цей обліковий запис назавжди призупинено в PlayStation Network через порушення Умов обслуговування PlayStation Network і Угоди користувача,

- йдеться в повідомленні.

Один з користувачів поскаржився про отримання аналогічного повідомлення, а перегляд облікових записів PlayStation у Facebook та Instagram показує десятки людей, які отримали подібні повідомлення за останні кілька годин.

Як зазначає видання, деякі, хто отримав ці призупинення, зрозуміло, засмучені, оскільки вони, можливо, витратили багато грошей на цифрові ігри PlayStation, до яких вони більше не мають доступу.

Sony публічно не визнавала проблеми. На сторінці підтримки Sony щодо "важливих повідомлень" PlayStation немає нічого про будь-які проблеми, і компанія не опублікувала їх у своїх соціальних облікових записах PlayStation або Ask PlayStation на X (раніше Twitter).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерберг пояснив, чи зазнають змін соцмережі від Facebook

Ольга Розгон

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    росія зазнає браку робочої сили через війну в Україні – ISW

     • 31764 переглядiв

    Армія рф зранку атакувала дронами Львівщину, є пошкодження

     • 28331 переглядiв

    Рух вантажівок на кордоні зі Словаччиною розблоковано

     • 33884 переглядiв