ukenru
korporatsiia-kub-zaproponuvala-viiskovym-zsu-pokrashcheni-umovy-prydbannia-zhytla

Корпорація "КУБ" запропонувала військовим ЗСУ покращені умови придбання житла

 • 72818 переглядiв

Корпорація "КУБ" запропонувала військовим ЗСУ покращені умови придбання житла.

Корпорація девелоперів "КУБ", що спеціалізується на реалізації комплексних інфраструктурних проєктів з 2004 року, запропонувала військовослужбовцям Збройних Сил України (ЗСУ) та їхнім родинам покращені умови придбання сучасних комфортних квартир. Пропозиція охоплює проєкти корпорації "КУБ", що будуються в Одесі і робота над якими триває завдяки нашим захисникам.

"Прямо зараз українські захисники героїчно б’ються за наше майбутнє. І щоденно захищають наші домівки. Отже, наш обов’язок – мобілізувати ресурси й забезпечити військовим та їх близьким їх майбутнє. Спокій, комфорт і рівень життя, на який вони заслуговують. Саме завдяки ЗСУ продовжувались роботи на всіх наших будівельних майданчиках, що дозволило багатьом сім‘ям отримати ключі від нових квартир. Роботи тривають і триватимуть надалі попри будь-які виклики", – підкреслив Андрій Никоньонок, GM (General Manager) корпорації "КУБ".

Акція корпорації "КУБ" охоплює три об‘єкти - "Сади Рів’єри", "Таїровські Сади" та житловий комплекс AQUA MARINE (AQ2).

У житловому районі "Сади Рів’єри" військовослужбовці та члени їх сімей зможуть придбати апартаменти на умовах розтермінування на 39 місяців без нарахування відсотків. Перший внесок може бути лише 10%.

У мікрорайоні "Таїровські Сади" на захисників та їх близьких чекають квартири з виплатами на 36 місяців без подорожчання із загальною знижкою 5% та сумою першого внеску на рівні 25%.

Та в житловому комплексі AQUA MARINE (AQ2), що на 16 ст. Великого Фонтану, родинам військових доступні квартири під розтермінування на 39 місяців із 10%-м першим внеском.

Нагадаємо, два будинки AQUA MARINE - це недобуд під старою назвою "Золотий Берег", який було заморожено попереднім замовником та після цього добудовано ОК "ЖБК "Морський 1" під керівництвом корпорації "КУБ". Добудові не завадили ані COVID-19, ані повномасштабна війна. Будинок №1 був завершений та введений в експлуатацію у 2020 році, у розпал пандемії COVID-19. А будинок №3 добудований і зданий в експлуатацію на початку 2023 року - попри постійні ракетні атаки та тривалі блекаути. Інвестори будинку №3 вже змогли заїхати у свої квартири. Наразі ОК "ЖБК "Морський 1" будує повністю новий будинок під номером 2 і під назвою AQ2. Від фундаменту він запланований за окремим, повністю оновленим проєктом з урахуванням переваг сучасних технологій та викликів часу.

Довідка

"КУБ" – це корпорація девелоперів, що з 2024 року спеціалізується на реалізації комплексних інфраструктурних проєктів та послугах з управління бізнесом та нерухомістю. Корпорація будує та управляє проєктами в Україні та Болгарії, а вже з 2025 року планує виходити на ринки Румунії, Молдови та Хорватії. Серед іншого "КУБ" займається антикризовим менеджментом щодо об’єктів, попередні забудовники яких не змогли виконати свої зобов’язання перед інвесторами. Наразі "КУБ" опікується добудовою комплексу ЖК AQUA MARINE (до початку добудови проєкт мав назву ЖК "Золотий Берег"). За підсумками реалізації проєкту добудови своє житло отримають понад 1000 сімей.

Раніше корпорація "КУБ" та її засновники сприяли добудові таких ЖК, як "Гагарін Плаза", ЖК "Левітана" та ЖК "Рів’єра Сіті", забезпечивши житлом більш ніж 1000 постраждалих родин.

Лілія Подоляк

Новини Бізнесу