ukenru
koronavirus-na-volini-za-dobu-viyavleno-u-70-osib

Коронавірус на Волині за добу виявлено у 70 осіб

 • 12324 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. За останню добу на Волині зареєстровано 70 нових випадків захворювання на COVID-19. Про це повідомляє Волинська облдержадміністрація, передає УНН.

"За останню добу на Волині зареєстровано 70 нових випадків захворювання на COVID-19: Ратнівський район –29, Ківерцівський район – 10, м. Луцьк – 8, Луцький район – 4, Ковельський район – 7, Старовижівський район – 4, м. Нововолинськ – 4, Іваничівський район – 1, Володимир-Волинський район – 2, Рожищенський район -1", - йдеться у повідомленні.

Загалом станом на 22 червня в області зареєстровано 1852 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужала 551 особа. 52 випадки хвороби завершились летально.

Нагадаємо, минулого тижня, 17 червня, на Володимир-Волинській птахофабриці (виробник курятини "Епікур" та "Чебатурочка") зафіксовано один новий випадок COVID-19, а загалом 57.

Про масовий спалах коронавірусу на Володимир-Волинській птахофабриці стало відомо минулого тижня, від головного санітарного лікаря Волинської області Наталії Янко. Також відомо, що коронавірус на птахофабриці вирує з травня. Епідеміологічні заходи щодо локалізації і ліквідації спалаху тривають.

Українські Національні Новини

Суспільство