ukenru
korniyenko-mi-pratsyuyemo-nad-zakonom-pro-stolitsyu-schob-do-viboriv-pochali-yogo-rozglyadati

Корнієнко: ми працюємо над законом про столицю, щоб до виборів почали його розглядати

 • 15116 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Народний депутат, керівник партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко сказав, що вони працюють над законом про столицю, щоб у Верховній Раді змогли до виборів почати його розглядати. Про це він сказав під час брифінгу з нагоди висування Київським осередком партії “Слуга народу” кандидатів у депутати міськради та мера міста, передає кореспондент УНН.

“Ми працюємо над законом про столицю. Працюємо над тим, щоби він якомога швидше потрапив до порядку денного сесії Верховної Ради. Він є зараз в четвертій сесії в порядку денному. Ми працюємо зараз з колегами з інших фракцій, з керівництвом фракцій, щоб ми могли до виборів спробувати почати його розглядати і подарувати киянам, врешті-решт, систему управління містом. Закон про Київ - це про управління містом. Про результати, потім про освітлені вулиці чисті і так далі”, - сказав Олександр Корнієнко.

Він зазначив, що депутати від "Слуги народу" йдуть перемагати і встановлювати нові правила в Київській міській раді, як зробили це у Верховній Раді.

Нагадаємо, голова ВРУ Дмитро Разумков наприкінці серпня заявляв, що не впевнений, що закон про столицю встигнуть розглянути до місцевих виборів.

Українські Національні Новини

Політика