konyak-u-ssha-prodazhi-napoyu-dosyagli-milyardnikh-pokaznikiv

Коньяк у США: продажі напою досягли мільярдних показників

 • 27949 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. У 2018 році роздрібні продажі бренді і коньяку в США склали 2,6 млрд дол. Про це свідчать дані статистичного порталу Statista, передає УНН.

Для порівняння, в 2018 році роздрібні продажі бренді і коньяку у Франції склали 1,7 млрд євро (1,9 млрд дол.), а в Південній Кореї - 38 млн дол.

Також повідомляється, що за рік жителі США випили 14,3 млн 9-літрових ящиків бренді і коньяку. Таким чином, щомісяця американці випивають 1,19 млн 9-літрових ящиків бренді і коньяку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коньяк KOKTEBEL очолив рейтинг популярності брендів

Обсяги споживання напою різняться в залежності від штату. Так, наприклад у Віргінії річний показник становить 240,7 тис. 9-літрових ящиків, в той час як в Каліфорнії - 2,7 млн ​​9-літрових ящиків.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, українські коньяки користуються у вітчизняних споживачів більшою популярністю, ніж іноземні.

Так, частка продажів нашого коньяку через торговельні мережі становить 66,4%, в той час як імпортованого - вдвічі менше (33,6%).

Відзначимо, що експерти компанії TNS Ukraine сформували список найспоживаніших і відомих брендів вітчизняного коньяку. У топ-5 таких брендів напою увійшли: "Koktebel" (+3%), "Шустов" (-3%), "Грінвіч" (0%), "Жан-Жак" (+5%) і "Таврія" (-2%).

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Коньяк у США: продажі напою досягли мільярдних показників

     • 27949 переглядiв

    Екскомбата "Айдару" Мельничука звільнили з-під варти у Греції

     • 48269 переглядiв

    У США на честь малюка Йоди назвали танк

     • 41369 переглядiв