konstruktsiia-krymskoho-mosta-duzhe-vrazlyva-humeniuk-rozpovila-pro-problemy-rosiian-iz-lohistykoiu

Конструкція Кримського моста дуже вразлива: Гуменюк розповіла про проблеми росіян із логістикою

 • 39265 переглядiв

Кримський міст не використовується окупантами для перевезення великих військових вантажів через технічні обмеження та ризики, повідомила Наталія Гуменюк. Це обмежує постачання систем протиповітряної оборони Криму, і міст може час від часу пропускати лише помірні вантажі.

Окупанти не використовують Кримський міст для перевезення військових вантажів великого масштабу. Про це заявила речниця обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі каналу "Ми Україна", передає УНН.

Деталі

"Він (Кримський міст - ред.), в принципі, в стані такої легкої "замрійливості", тому що мріяв би виконувати свої функції, але щось йому заважає. То погода, то інші шторми. Конструкція дуже вразлива, дуже довга і дуже зайва. Отже, використання його в повному масштабі неможливе з технічної точки зору – перевезення військових вантажів великого масштабу небезпечне і вони не ризикують цього робити", - сказала Гуменюк.

Вона додала, що на Кримському мосту час від часу використовується залізнична колія, але з дуже помірним навантаженням. Також Гуменюк зазначила, що така ситуація відбивається на системах ППО окупантів в Криму, адже наразі не спостерігається постачання систем на територію півострова.

Нагадаємо

У Чорному морі корабельне угруповання окупантів майже згорнуто через постійні удари ЗСУ. При цьому зберігається небезпека ракетних ударів, тому що ракетне озброєння, яке мають окупанти, здатне долати відстань по 2,5 тисячі кілометрів.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна оштрафувала оператора PornHub на 5 543 доларів

     • 37684 переглядiв