ukenru
kompensatsiyu-za-zhitlo-za-tri-misyatsi-otrimali-156-nardepiv

Компенсацію за житло за три місяці отримали 156 нардепів

 • 9056 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. У другому кварталі 2019 року компенсацію вартості оренди житла або винайму готельного номера отримали 156 народних депутатів. Про це повідомляє УНН із посиланням на список народних депутатів України восьмого скликання, які скористалися правом отримання коштів для компенсації вартості оренди житла або винайму готельного номера у другому кварталі 2019 року, опублікований в газеті Верховної Ради "Голос України" від 10 липня.

Скористалися правом на компенсацію 156 народних депутатів, серед них – Олег Барна, Юрій Береза, Максим Бурбак, Іван Вінник, Михайло Гаврилюк, Євген Дейдей, Сергій Каплін, Олег Купрієнко, Ігор Мосійчук, Олег Мусій, Володимир Парасюк, Андрій Парубій, Борислав Розенблат, Семен Семенченко.

Нагадаємо, з власних джерел у правоохоронних органах УНН стало відомо, що Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження щодо спікера Верховної Ради Андрія Парубія та деяких співробітників Апарату ВР. Зокрема, співрозмовник агентства повідомив, що в діях голови парламенту та працівників апарату вбачають ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 365 Кримінального кодексу України - перевищення влади або службових повноважень. Кримінальне провадження було відкрите 31 січня.

Також УНН повідомляв, що ДБР розпочало кримінальне провадження щодо службових осіб апарату Верховної Ради за неправомірне виділення народним депутатам компенсації на житло.

Раніше УНН повідомляв, що у Генеральної прокуратури України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури є матеріали на понад 20 народних депутатів, які отримують компенсацію на житло від держави, але при цьому мають власне помешкання у Києві.

Українські Національні Новини

Політика