kompaniya-disney-pokazala-tizer-remeyka-rusalonki

Компанія Disney показала тизер ремейка "Русалоньки"

 • 850069 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. На фестивалі D23 компанія Disney презентувала тизер ремейку "Русалоньки" з акторкою та співачкою Геллі Бейлі у ролі Аріель. Про це повідомляє УНН з посиланням на Disney.

Деталі

В тизері перед глядачем постає підводне царство та сама Аріель. 

Режисером Русалоньки став Роб Маршалл, який зняв "Пірати Карибського моря: На дивних берегах". Головні ролі в мюзиклі також дісталися Меліссі Маккарті, Хав’єру Бардему, Джону Хауер-Кінгу, Номі Думезвіні, Джуду Акувідіке та іншим.

Вибір на роль Аріель актриси Геллі Бейлі з музичного дуету Chloe x Halle став першим випадком, коли темношкіра актриса грає діснеївську принцесу, яка була білошкірою в мультфільмах.

Прем’єра Русалоньки від Disney запланована на 26 травня 2023 року.

Сюжет

Аріель, юна русалка і дочка короля Тритона, мріє стати людиною. Одного разу після сварки з батьком вона тікає з палацу. Якраз в цей час трапляється буря, і Аріель рятує потопаючого принца Еріка та закохується в нього. Щоб жити на суші з коханою людиною, Аріель повинна надати відьмі Урсулі свій голос в обмін на людські ноги.

Доповнення

Режисер відзначив той факт, що це буде мюзикл з живими виступами. Говорячи про оскароносний фільм з минулого, він наголосив: "Коли ми починали цю "подорож", було дуже важливо вшанувати оригінал", але також переосмислити і "принести деяку глибину" в новий фільм.

Нагадаємо 

Глава Marvel Studios Кевін Файгі провів презентацію під час конференції Comic-Con 2022 у Сан-Дієго. На заході було анонсовано низку нових фільмів та серіалів з франшизи. Він оголосив, що п'ята фаза кіновсесвіту Marvel стартує в 2023 році.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень - Генштаб

     • 56807 переглядiв

    Українська ІТ-Армія провела масштабну операцію

     • 47990 переглядiв

    Новини по темі

    Компанія Disney показала тизер ремейка "Русалоньки"

     • 850069 переглядiв

    Запорізька АЕС повністю зупинена - Енергоатом

     • 242343 переглядiв

    Загарбники тричі за ніч обстріляли Нікополь, є постраждалі

     • 190454 переглядiв

    NASA перевело "місячний" супутник в безпечний режим: причина

     • 172714 переглядiв