ukenru
komitet-vr-priznachiv-okreme-zasidannya-schodo-kandidativ-u-komisiyu-v-konkursi-na-posadi-u-sap

Комітет ВР призначив окреме засідання щодо кандидатів у комісію в конкурсі на посади у САП

 • 16051 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності звернеться до фракцій і груп з проханням повторно подати кандидатуру до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі і розгляне це питання на своєму окремому засіданні 15 вересня. Таке рішення комітет ухвалив на сьогоднішньому засіданні, передає УНН з посиланням на Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

"Голова Комітету Денис Монастирський вніс пропозицію звернутися до керівників депутатських фракцій і груп з проханням повторно подати до комітету пропозиції стосовно кандидатур до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі з 7 осіб до 14 вересня включно і розглянути це питання на окремому засіданні Комітету у вівторок 15 вересня", - йдеться у повідомленні.

Комітет також пропонує депутатським фракціям і групам забезпечити участь своїх кандидатів у засіданні, яке буде проводитися у режимі відеоконференції.

"Члени комітету обговорили питання та одноголосно прийняли рішення підтримати таку пропозицію", - додали у ВР.

Також члени комітету підтримали більшістю голосів рішення рекомендувати Верховній Раді за результатами розгляду направити на доопрацювання проект закону про внесення змін до КПК та КУпАП України щодо проведення експертизи з питань права №2741.

Окрім того, комітет ухвалив рішення рекомендувати ВР відхилити проект закону про внесення змін до КПК України щодо спрощення та удосконалення діючих норм закону з метою уникнення покарання винними особами та розвантаження судових органів №3303.

На доопрацювання комітет рекомендує Раді направити проект закону про внесення зміни до статті 368-5 КК України щодо відповідальності за незаконне збагачення №3007.

Окрім того, комітет ухвалив рішення рекомендувати ВР відхилити проекти законів про внесення змін до КК України щодо встановлення відповідальності працівників правоохоронних органів за невиконання судових рішень №3121 і про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності у сфері поводження з відходами №3390. Комітет також рекомендує парламенту підтримати альтернативний проект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності у сфері поводження з відходами №3390-1 і ухвалити його за основу.

Нагадаємо, на початку вересня Рада не визначилася з членами комісії в конкурсі на посади у САП.

Українські Національні Новини

Політика