ukenru
komanduvannya-oos-rozpochinaye-rezhim-tishi-z-29-grudnya

Командування ООС розпочинає режим тиші з 29 грудня

 • 14694 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. З метою безпечного проведення Новорічних та Різдвяних свят на Донбасі командування Операції об'єднаних сил розпочинає режим тиші з 29 грудня. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ООС. 

"З метою безпечного проведення Новорічних та Різдвяних свят в окремих районах Донецької та Луганської областей України відповідно до домовленостей досягнутих Трьохсторонньою контактною групою з 00.00 годин (Київський час) 29 грудня 2018 року Командуванням об'єднаних сил вводиться безстроковий режим "ТИША" на всій лінії бойового зіткнення з російськими окупаційними військами", - зазначили в ООС.

При цьому наголошується, що командування ООС залишає за собою право застосовувати зброю у разі загрози життю військовослужбовців та цивільного населення.

Також ООС буде відбивати напади противника на позиції українських військових, об’єкти військової та цивільної інфраструктури тощо.

Нагадаємо, тристороння контактна група з питань врегулювання ситуації на Донбасі погодила запровадження режиму тиші з 29 грудня.

Українські Національні Новини

Політика