ukenru
kolishnomu-gendirektoru-ukroboronpromu-povidomili-pro-pidozru

Колишньому гендиректору Укроборонпрому повідомили про підозру

 • 14830 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Колишньому гендиректору ДК "Укроборонпром" повідомили про підозру у недекларуванні статків. Про це повідомили у пресслужбі НАБУ, передає УНН.

"12 листопада 2019 року детективи Національного бюро за погодженням із прокурорами САП повідомили колишньому гендиректору ДК "Укроборонпром" про підозру у внесенні недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (ст. 366-1 Кримінального кодексу України)", - повідомили у бюро.

У НАБУ заявили, що слідство встановило, що ексгенеральний директор не задекларував у 2016 році доходи, нерухоме майно (дві квартири вартістю понад 3 млн грн) та автомобілі (Range Rover) вартістю 10 млн грн, яке є власністю цивільної дружини останнього. Розслідування наведених фактів детективи НАБУ здійснюють з серпня 2019 року.

Додамо, як стало відомо УНН з власних джерел, йдеться про Павла Букіна. Букін був генеральним директором ДК "Укроборонпром" з 21 лютого 2018 року по 30 серпня 2019 року.

Нагадаємо, у вересні ДБР проводило обшуки в "Укроборонпромі".

Українські Національні Новини

Політика