ukenru
kolishnogo-vitse-prezidenta-ssha-baydena-znovu-zvinuvatili-v-nenalezhniy-povedintsi

Колишнього віце-президента США Байдена знову звинуватили в неналежній поведінці

 • 7781 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Американка Емі Лаппос звинуватила колишнього віце-президента США демократа Джозефа Байдена в неналежній поведінці. Це вже друге за останні кілька днів подібне звинувачення на адресу політика. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

За даними телеканалу, Лаппос стверджує, що Байден в 2009 році, обіймаючи посаду віце-президента, на одному з благодійних заходів в місті Грінвіч (штат Коннектикут) "взяв її за голову", хоча в цьому, за її словами, не було ніякого сексуального підтексту. "Він обхопив руками мою шию і притягнув до себе, щоб потертися носами", - наводить телеканал слова дівчини, яка на той момент була помічником представника Республіканської партії Джима Хаймса.

У відповідь на чергові звинувачення представники політика привели недільну заяву Байдена, яку він опублікував після тверджень про те, що нібито поцілував в 2014 році учасницю виборів в Неваді. "За довгі роки, протягом яких я брав участь у виборчих кампаніях і в суспільному житті, я незліченну кількість разів тиснув руки, обіймав людей, виявляв розташування, підтримку і заспокоював інших, - сказав Байден. - Я вважаю, що ніколи, жодного разу не вів себе недоречно".

Нагадаємо, Джозеф Байден заявив на зустрічі з прихильниками про намір вступити в боротьбу за вищий адміністративний пост країни.

Українські Національні Новини

Новини Світу