koli-tse-stanetsya-vi-vse-pobachite-reznikov-zayaviv-scho-golovna-podiya-kontrnastupu-sche-poperedu

"Коли це станеться, ви все побачите": Резніков заявив, що "головна подія" контрнаступу ще попереду

 • 1628836 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Україна відповіла тим, хто сумнівається щодо ходу її літнього контрнаступу, наполягаючи на тому, що нещодавні успіхи проти російських окупантів були просто "попереднім переглядом" значно серйознішого удару. Міністр оборони України Олексій Резніков заявив Financial Times в оприлюдненому у середу інтерв'ю, що звільнення останніми тижнями групи сіл, окупованих росією, не було "головною подією", пише УНН.

Цитата

"Коли це станеться, ви все це побачите... Усі все побачать", - сказав Резніков, як зазначає видання, "відмахуючись від повідомлень ЗМІ про повільний поступ України проти добре укріплених російських позицій".

Деталі

За словами Резнікова, основні резерви військ України, зокрема більшість бригад, нещодавно навчених на заході та оснащених сучасними танками та бронетехнікою НАТО, ще не задіяні в операції.

Він також сказав, що заколот, який стався в росії минулими вихідними, продемонстрував фундаментальну слабкість режиму президента рф володимира путіна, але застеріг від того, щоб робити ставку на подальші "заколоти та заворушення" для успіху на полі бою.

Резніков, який висловив надію на те, що заворушення в москві спонукають західні столиці ще більше збільшити постачання зброї для допомоги Україні, сказав, що українська армія продовжує завдавати тяжких втрат російським військам, використовуючи "деградацію як інструмент та звільнення українських земель як мету".

Раніше

У Міністерстві оборони уже застерігали від передчасних оцінок щодо наступу, зауважуючи, що "головний удар" ще попереду.

Президент Зеленський заявляв, що контрнаступ іде нелегко, адже росіяни замінували 20 тисяч квадратних кілометрів.

В Офісі Президента також зауважували, що український контрнаступ - не новий сезон серіалу на Netflix. Не треба очікувати екшену та запасатися попкорном, адже злам російського фронту потребує розумного та виваженого підходу. Наступальні операції ЗСУ продовжуються на низці напрямків. Відбуваються формувальні операції з підготовки поля бою.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Донеччина: окупанти за добу вбили 9 людей

     • 507027 переглядiв