ukenru
kokayin-u-kalyanniy-suditimut-vlasnika-baru-u-tsentri-kiyeva

Кокаїн у кальянній: судитимуть власника бару у центрі Києва

 • 13450 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Столична прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який підозрюється у тому, що налагодив збут наркотичних засобів у своєму кальян-барі. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Facebook прокуратури міста Києва.

“...скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який налагодив збут наркотичних засобів на території міста Києва. Встановлено, що власник одного із кальян барів у центрі столиці неодноразово збував наркотики серед кола знайомих безпосередньо в приміщенні свого закладу”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що затримання наркоторговця відбулося у грудні 2019 року співробітниками ГУ БКОЗ СБ України та Печерського УП ГУНП в місті Києві за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 6. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

“У ході проведення санкціонованих обшуків виявлено та вилучено понад 200 г кокаїну, ваги та пакувальний матеріал”, - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що наразі обвинувальний акт скеровано до Печерського районного суду міста Києва для розгляду по суті. Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що власник столичного кальян-бару продавав клієнтам контрабандний кокаїн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП