ukenru
klimkin-informatsiya-pro-nibito-neformalni-zustrichi-poroshenka-z-putinim-provokatsiya

Клімкін: інформація про нібито неформальні зустрічі Порошенка з Путіним - провокація

 • 9911 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що слова прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова про нібито неформальні зустрічі Президента України Петра Порошенка з президентом Росії провокацією, а не обмовкою. Про це він сьогодні сказав на прес-конференції, передає кореспондент УНН.

“Хочу чітко сказати, я не знаю про жодну непублічну зустріч (Порошенка та Путіна — ред.). Я не розумію, яким чином вони у принципі можуть відбуватися. Я вважаю, що це з боку пана Пєскова не обмовка, а дуже свідома провокація. Такі зустрічі зараз відбуваються тільки під час міжнародних форумів і засідань або в „нормандському“ форматі, або в іншому форматі”, — сказав міністр.

Клімкін наголосив, що жодних неформальних зустрічей Порошенка з Путіним за визначенням не було.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в ефірі російського телеканалу заявив, що Путін і Порошенко підтримують контакти і проводять зустрічі, про які не повідомляють пресі.

В Адміністрації Президента України запевнили, що Петро Порошенко не проводив жодних двосторонніх зустрічей з президентом Росії Володимирем Путіним з часу укладення мінських домовленостей. 

Українські Національні Новини

Політика