ukenru
klichko-dav-vidpovid-surkisu-schodo-glyadachiv-na-tribunakh-pro-matchi-chempionatu-ukrayini-znovu-ne-yshlosya

Кличко дав відповідь Суркісу щодо глядачів на трибунах: про матчі чемпіонату України знову не йшлося

 • 14365 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Ліга чемпіонів повертається до Києва, а на трибуни повертаються вболівальники. Про це сьогодні йдеться на сайті ФК "Динамо", хоча про повернення вболівальників на українські стадіони відомо ще з початку жовтня, передає УНН.

Нагадується, що рішення про допуск глядачів на трибуни напередодні ухвалив УЄФА. Після цього президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс звернувся до мера Києва Віталія Кличко за дозволом запросити глядачів на матчі ЛЧ. І Кличко відповів згодою.

Разом з тим, ані у запиті Суркіса, ані у релізі за мотивами відповіді Кличка не згадується про уболівальників та їх допуск/чи не допуск на матчі чемпіонату України за участі "Динамо".

Нагадаємо, ультрас "Динамо" вже неодноразово засуджували Суркісів за недопуск глядачів на матчі клубу, вказуючи на те, що керівники ФК "не зробили жодного кроку для того, щоб вболівальники змогли прийти на стадіон".

"Дивитися матчі мають змогу лише політики проросійських партій та їх посіпаки з віп-лож. Така позиція змушує нас ще раз повторити, що брати Суркіси — ганьба для „Динамо“, і нехай подібні написи під стінами стадіону нагадують про це постійно!”, — йшлося в одному з дописів ультрас.

Як відомо, у вівторок, 20 жовтня, на НСК "Олімпійський" відбудеться стартовий матч київського "Динамо" в груповому раунді ЛЧ-2020/2021. О 19:55 "біло-сині" прийматимуть туринський "Ювентус".

Українські Національні Новини

Суспільство