ukenru
kiyivkhlib-ogolosiv-pro-zupinku-roboti-fastivskogo-khlibokombinatu

"Київхліб" оголосив про зупинку роботи Фастівського хлібокомбінату

 • 2539576 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Мер Фастова Нетяжук Михайло у своєму Facebook повідомив, що ТОВ "Київхліб" оголосив про зупинку роботу Фастівського хлібокомбінату. Місцева міськрада пропонувала передати хлібокомбінат в комунальну власність територіальної громади з подальшим відшкодуванням його вартості власнику. Проте, пропозиція не була прийнята, пише УНН.

Деталі

Як повідомив мер Фастова, кінцевим бенефіціаром холдингу "Київхліб" є люди з оточення колишнього столичного мера Леоніда Черновецького.

Цитата

"У мирні часи для захисту інтересів громади ми могли б провести заходи з підтримки хлібокомбінату в Києві. Проте, зараз такої можливості немає. Єдиний варіант бути почутими – підтримка петиції про відновлення роботи Фастівського хлібокомбінату на сайті Президента України. Однак, щоб вона була розглянута, потрібно протягом 90 днів зібрати 25 тисяч голосів", — написав мер у Facebook.

Учора на засіданні громадської ради таке рішення підтримали, проте є сумніви щодо спроможності зібрати достатню кількість голосів.

Додамо

Ціни на продукти харчування в Україні за підсумками 2022 року зросли на 34,4%, найбільше торік подорожчали яйця та фрукти, додавши приблизно дві третіх ціни проти 2021 року, свідчать дані Держстату.

Українські Національні Новини

Суспільство