kiper-pryvitav-vesluvalnyka-z-chornomorska-yakyi-stav-sribnym-pryzerom-chempionatu-svitu

Кіпер привітав веслувальника з Чорноморська, який став срібним призером чемпіонату світу

 • 11431 переглядiв

Данііл Думанський з Чорноморська виборов срібну медаль на чемпіонаті світу U23 з веслування на байдарках і каное в Болгарії. Спортсмен фінішував другим у складі екіпажу байдарки-четвірки на дистанції К4 500 м серед юніорів.

Веслувальник з Чорноморська став срібним призером чемпіонату світу U23 з веслування на байдарках і каное в Болгарії. Очільник Одеської обладміністрації Олег Кіпер привітав юнака з перемогою, повідомляє УНН.

З 17 по 21 липня у Пловдиві (Болгарія) відбувся чемпіонат світу з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років. Україну на цьому світовому форумі представляли 48 спортсменів: 19 дівчат і 29 хлопців.

Спортсмен КДЮСШ м. Чорноморськ Данііл Думанський (тренер — Ігор Вескребенцев), у складі екіпажу "байдарки-четвірки" здобув срібну медаль чемпіонату. Хлопці фінішували другими на олімпійській дистанції К4 500 м серед юніорів (01:23.048).

Данііл — перспективний спортсмен, на рахунку якого вже є бронзова медаль чемпіонату Європи. Вітаю спортсмена й тренера, а також всіх причетних до прекрасної підготовки! Бажаю не зупинятися на досягнутому

- наголосив Кіпер.

Лілія Подоляк

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський анонсував ще чотири безпекові угоди

     • 72239 переглядiв