kiper-obhovoryv-z-poslom-frantsii-pytannia-posylennia-zasobiv-ppo-na-odeshchyni

Кіпер обговорив з послом Франції питання посилення засобів ППО на Одещині

 • 17969 переглядiв

Олег Кіпер зустрівся з послом Франції Гаелем Веєром, щоб обговорити посилення протиповітряної оборони Одеси на тлі російських атак на цивільні об'єкти та портову інфраструктуру, що впливають на світову продовольчу безпеку.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні паном Гаелем Весьєром. Про це Кіпер повідомив у своєму tg-каналі, передає УНН.

Подякував французькій стороні за допомогу та підтримку. Також коротко поінформував пана Посла про безпекову ситуацію в Одеській області, щодо постійних терористичних атак росії по цивільним об’єктам та портовій інфраструктурі Одещини. Наголосив, що росія свідомо нищить порти Одещини, ставлячи під удар продовольчу безпеку всього світу. В контексті цього обговорили питання посилення засобів ППО в регіоні

 - розповів Кіпер.

В результаті проведеної зустрічі Кіпер очікує залучити додаткову допомогу для регіону та активізувати співпрацю з регіоном Прованс-Альпи-Лазурний Берег (м.Марсель).

"Пан Весьєр зазначив, що Французька Республіка засуджує російські атаки та готова допомогти Одещині у відновленні культурної спадщини, яка була зруйнована чи пошкоджена внаслідок ракетних обстрілів росії", - резюмував очільник ОВА.  

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ілон Маск заявив, що X знову показуватиме заголовки

     • 25395 переглядiв

    У Німеччині провели рейди в будинках прихильників ХАМАС

     • 20173 переглядiв