kilkist-zhertv-zsuviv-v-indii-zrosla-do-158

Кількість жертв зсувів в Індії зросла до 158

 • 13082 переглядiв

Потужні зсуви ґрунту в штаті Керала забрали життя 158 людей, ще понад 220 вважаються зниклими безвісти. Рятувальні операції ускладнюються через проливні дощі, зруйновані мости та відрізані села.

Кількість загиблих унаслідок потужних зсувів ґрунту, що обрушилися на південний індійський штат Керала у вівторок перевищила 158 людей. Ще понад 220 людей вважаються зниклими безвісти. Про це пише BBC, повідомляє УНН

Деталі 

Рятувальники кажуть, що шукають людей, під дахами, що обвалилися, і уламками зруйнованих будинків.  Втім рятувальні операції ускладнюють триваючі проливні дощі. 

Внаслідок стихійного лиха село Мундаккай виявилося відрізаним річкою.  Зсуви також зруйнували ключові мости, що з'єднують віддалені райони.

Наразі врятовано понад 3 000 людей. Їх перевезли до 45 таборів допомоги. Серед тих, хто досі числиться зниклим безвісти - працівники плантацій і трудові мігранти, які жили в регіоні. 

Візуальні знімки з місця події показують масштаби руйнувань: вирвані з корінням дерева лежать на затоплених дорогах і зруйнованих будинках.

Доповнення 

Зсуви ґрунту стали найсильнішим лихом, що обрушилося на штат із 2018 року, коли внаслідок повеней загинуло понад 400 людей.

Нагадаємо 

Зсуви сталися у горбистих районах в окрузі Ваянад рано-вранці у вівторок, коли більшість жителів спали. Вважається, що близько 350 сімей проживали у постраждалих регіонах, де розташовано кілька чайних та кардамонових плантацій.

Тетяна Краєвська

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

Кількість жертв зсувів в Індії зросла до 158

 • 13082 переглядiв