ukenru
kilkist-zagiblikh-vid-tsiklonu-freddi-na-madagaskari-zrosla-do-4-osib

Кількість загиблих від циклону "Фредді" на Мадагаскарі зросла до 4 осіб

 • 667968 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Кількість загиблих на Мадагаскарі від тропічного циклону "Фредді" зросла до чотирьох осіб. Про це у середу повідомив уряд країни, передає УНН.

Деталі

У середу уряд Мадагаскару повідомив, що кількість загиблих у країні від тропічного циклону "Фредді" зросла до чотирьох осіб.

"Фредді" вийшов на берег біля південного сходу Мадагаскару пізно ввечері, у вівторок, із поривами вітру до 180 км на годину. Таким чином тропічний циклон почав затоплювати території та нищити дахи будинків.

Цей циклон відбувся майже через місяць після того, як ураган Ченесо забрав життя 33 людей і змусив тисячі залишити свої будинки на Мадагаскарі.

За інформацією від Національного управління з ризиків та стихійних лих, кількість загиблих від циклону "Фредді" зросла з однієї людини раніше, до чотирьох. Внаслідок шторму було переміщено 11 047 осіб, затоплено 2 276 будинків та зруйновано ще 2 267.

Доповнення

Управління ООН заявило, що після перетину Мадагаскару Фредді може знову з'явитися в Мозамбікській протоці та посилитись, перш ніж вийти на берег у Мозамбіку, а після, можливо, і у Зімбабве.

Українські Національні Новини

Новини Світу