ukenru
khokeyisti-chikago-zavdali-porazki-khk-sent-luyis

Хокеїсти "Чикаго" завдали поразки ХК Сент-Луїс"

 • 9719 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Регулярний чемпіонат НХЛ продовжився сімома матчами, в одному з яких "Чикаго Блекхокс" на власній арені обіграв представників "Сент-Луїс Блюз", передає УНН з посиланням на сайт змагань.

Комбінація Артемія Панаріна та Артема Анісімова за п'ять хвилин до кінця третього періоду за рахунку 2:2 принесла "Чикаго" четверту перемогу поспіль і дев'яту в останніх десяти матчах. А.Панарін отримав передачу від Патріка Кейна і дуже тонко послав її А.Анісімову, який з близької відстані переграв Джейка Аллена.

Також у складі "Блекхокс" відзначилися Кейн і Джонатан Тейвз, а за "Блюз" забивали Магнус Паайарві і Алекс П'єтранджело – 4:2.

Повідомляється, що у воротах "Чикаго" грав Скотт Дарлінг, який відбив 30 кидків. Він замінив Корі Кроуфорда, котрий перед грою відчув себе недобре.

Зауважимо, що "Сент-Луїс" зазнав третьої поразки поспіль і посідає останній восьмий рядок, що дає право на вихід у плей-офф Західної конференції (67 очок). Для "Чикаго" цей тріумф став 29 у сезоні – 2 позиція на Заході – 83 пункти.

До вашої уваги результати інших протистоянь:

"Нью-Йорк Рейнджерс" - "Коламбус Блю Джекетс" - 2:5;

"Арізона Койотіс" - "Баффало Сейбрс" - 3:2;

"Даллас Старс" - "Бостон Брюїнз" - 3:6;

"Кароліна Харрікейнс" - "Калгарі Флеймс" - 1:3;

"Флорида Пантерс" - "Оттава Сенаторс" - 1:2;

"Нешвілл Предаторс" - "Едмонтон Ойлерс" - 5:4.

Нагадаємо, ХК "Флорида" встановив рекордну клубну виграшну серію в НХЛ.

Українські Національні Новини

Спорт