ukenru
khlopets-zaginuv-cherez-sprobu-zrobiti-kaskaderskiy-tryuk-na-zaliznitsi

Хлопець загинув через спробу зробити каскадерський трюк на залізниці

 • 8136 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. В Донецькій області загинув 19-річний хлопець під час спроби виконати каскадерський трюк на залізниці. Про це УНН повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

Учора, 28 червня, на станції Маріуполь хлопець віком близько 19 років намагався стрибнути з пішохідного мосту на дах пасажирського вагону. Під час стрибка він зачепив контактний дріт, отримав удар електричним струмом та був смертельно травмований. Швидка допомога констатувала смерть потерпілого.

В !Укрзалізниці" відзначили, що з січня по травень 2017 року через порушення правил безпеки на залізниці, намагання зробити селфі або спробу крадіжок майна та вантажів залізниці отримали травми 8 дітей віком до 16 років, з яких 3 – смертельно. За відповідний період 2016 року травмовано 9 дітей віком до 16 років, з яких 5 – смертельно.

Всього за 5 місяців 2017 року на залізниці отримали травми 207 сторонніх громадян, з них 135 – зі смертельним наслідком. За відповідний період 2016 року травмовано 245 сторонніх громадян, з них 159 – смертельно.

Як повідомляв УНН, ще один зачепер загинув у столичному метро.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП