ukenru
khimvikidi-v-krimu-pyatero-gospitalizovanikh-prikordonnikiv-povertayutsya-na-sluzhbu

Хімвикиди в Криму: п'ятеро госпіталізованих прикордонників повертаються на службу

 • 4136 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. П'ять прикордонників, яких направили в госпіталь в Одесі після хімічних викидів заводу "Кримський титан", приступають до виконання службових обов'язків. Про це у коментарі УНН повідомив помічник начальника Херсонського прикордонного загону Держприкордонслужби України Іван Шевцов.

"Усі вони здорові та приступають до виконання своїх службових обов'язків. Їхній негативний стан був пов'язаний із хімічним отруєнням через викиди на заводі "Титан", - зазначив Шевцов.

За його словами, уже протягом тривалого часу показників підвищення наявності отруйних речовин у повітрі на адмінмежі з Кримом немає.

Нагадаємо, наприкінці серпня жителі Армянська, що на півночі окупованого Криму, почали повідомляти в соцмережах, що за ніч металеві предмети в їхніх будинках вкрилися іржею.

На погіршення стану здоров'я стали скаржитися прикордонники, які несуть службу на адмінмежі з окупованим півостровом. П'ятьох направили в Одесу для додаткового обстеження у госпіталь Державної прикордонної служби.

У зв'язку з екологічною ситуацією 6 вересня роботу контрольних пунктів в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка", які розташовані на адмінмежі з Кримом, тимчасово зупинили. 17 вересня всі КПВВ на адмінмежі з Кримом почали роботу в повному обсязі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП