ukenru
khimvikidi-u-krimu-pokazali-krimskiy-titan-z-visoti-ptashinogo-polotu

Хімвикиди у Криму: показали "Кримський титан" з висоти пташиного польоту

 • 28102 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Завод "Кримський титан", розташований на території окупованого Криму, і де, як повідомила херсонська влада, сталася техногенна аварія, показали з висоти пташиного польоту. Фотографії опублікувала спільнота Dronarium Украина у Facebook, передає УНН.

"На фото - завод, що отруює все живе навколо на десятки кілометрів через аварію. Його називають "кримським Чорнобилем", - відзначили у спільноті.

Як повідомляється, фото було зроблено 8 вересня.

Напередодні голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв заявив, що на заводі "Титанові інвестиції", розташованому в окупованому Криму, сталася техногенна аварія.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня в районі розташування хімічного підприємства "Кримський титан" на півночі окупованого півострова, що поблизу адмінмежі з материковою частиною України, стався викид невідомої отруйної хімічної речовини, яка, особливо після опадів, утворює на металевих предметах, деревах, дахах будинків і навіть всередині приміщень маслянистий наліт з коричневуватим або жовто-зеленим відтінком.

Прокуратура АР Крим порушила кримінальне провадження за фактом забруднення отруйними речовинами повітря над північною частиною півострова.

Українські Національні Новини

Економіка