ukenru
khimichno-nebezpechnikh-rechovin-ne-viyavleno-u-dsns-povidomili-pro-stan-povitrya-pislya-avariyi-na-rivneazot

Хімічно небезпечних речовин не виявлено: у ДСНС повідомили про стан повітря після аварії на Рівнеазот

 • 19553 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Хімічно небезпечних речовин у повітрі не виявлено, загрози людям та навколишньому середовищу немає. Про це повідомили у ДСНС після аварії на Рівнеазот, передає УНН

Цитата

“Хімічно небезпечних речовин у повітрі не виявлено, загрози людям та навколишньому середовищу немає. Концентрація окису азоту в повітрі на території підприємства становить 0,5 — 0,8 мг/м куб. при гранично допустимій концентрації — 1,5 мг/м куб”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

20 липня близько 17:00 поблизу міста Рівне на території заводу ПАТ “РівнеАзот” у цеху виробництва азотної кислоти сталася розгерметизація трубопроводу з нітрозними газами. О 17:26 витік газів припинено. Жертв та постраждалих немає.

Як повідомляв УНН, над підприємством "Рівнеазот" 20 липня з'явилася руда хмара. Видання РадіоТрек з посиланням на джерела повідомляє про вибух, а керівник з комунікацій "Group DF" Олег Арестархов, до якої входить підприємство, зазначає, що відбулася розгерметизація трубопроводу.

На підприємстві запевнили, що показники якості повітря — в межах допустимих норм. Жодної загрози навколишньому середовищу та людям немає, а підприємство повернулось до роботи в штатному режимі. Потреби зачиняти вікна немає, запевнив Арестархов.

Українські Національні Новини

Суспільство