khersontsiv-zaklykaiut-pryimaty-teplo-do-budynkiv

Херсонців закликають приймати тепло до будинків

 • 25892 переглядiв

Влада Херсона закликає мешканців підключитися до централізованого теплопостачання, наголошуючи на його важливості для запобігання пошкодженню будівель.

У Херсоні виникла дискусія чи приймати до будинків цетролізоване теплопостачання. Місцева влада закликала не відмовлятися і примати тепло, пише УНН з посиланням на начальника Херсонської МВА Романа Мрочка.

"Ви бачите, наскільки проблемним цього року є опалювальний сезон. У Корабельному районі ми тільки починаємо подавати тепло, попри те, що скоро закінчується перший місяць зими. Причин кілька і вони відомі - нещадні ворожі обстріли, що призводять до значних руйнувань; зношеність теплотрас; відсутність багатьох містян", - повідомив Мрочко.

Він наголосив, що попри всі ці об'єктивні фактори, влада прагне створити більш менш комфортні умови людям, які залишаються в місті.

"Та досі точаться суперечки - приймати до будинку тепло чи це економічно не вигідно?

Наголошуємо, багатоповерхові будинки необхідно опалювати, щоб з часом не почалися незворотні процеси і не залишилися без житла і ті, хто зараз у Херсоні, і ті, хто виїхав та захоче повернутися. Тож, прийміть зважене рішення, спрямоване на перспективу, а не на тимчасові, як може здатися, зручності", - заявив Мрочко.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Херсонців закликають приймати тепло до будинків

     • 25892 переглядiв

    Український актор Богдан Колесник загинув у бою

     • 35515 переглядiв

    Знищено ще один ворожий Су-34 – Повітряні Сили ЗСУ

     • 106662 переглядiв