ukenru
kherson-vrantsi-zaznav-vorozhoho-udaru-dvoie-liudei-poraneno-mva

Херсон вранці зазнав ворожого удару, двоє людей поранено - МВА

 • 29040 переглядiв

Російський обстріл житлових кварталів у Дніпровському районі Херсона пошкодив квартири та поранив двох цивільних, 60-річного чоловіка та 54-річну жінку, які були госпіталізовані з пораненнями середнього ступеня тяжкості.

Російські війська сьогодні вранці обстріляли житлові квартали у Херсоні, пошкодивши квартири та поранивши двох цивільних, 60-річного чоловіка та 54-річну жінку, які були госпіталізовані, повідомив у п'ятницю голова Херсонської МВА Роман Мрочко, пише УНН.

Деталі

"Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега атакувала житлові квартали у Дніпровському районі Херсона. Внаслідок цього обстрілу пошкоджені квартири. Двоє людей отримали поранення. Наразі вони ушпиталені", - написав Мрочко у Telegram.

З його слів, у 60-річного чоловіка діагностували вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію, різану рану лівої скроневої ділянки. Стан середньої тяжкості. На момент ворожого удару постраждалий перебував у квартирі.

Жінка 54 років, за його даними, отримала вибухову травму та уламкове поранення правого передпліччя. Її стан також оцінюється як середньої тяжкості. Під час обстрілу містянка була на вулиці.

На Херсонщині росіяни поцілили газопровід та сонячні колектори - ОВА05.04.24, 09:02 • [views_0]

Юлія Шрамко

Війна