ukenru
khasidi-dorogoyu-v-ukrayinu-vlashtuvali-pyaniy-debosh-v-litaku-zmi

Хасиди дорогою в Україну влаштували п'яний дебош в літаку - ЗМІ

 • 14583 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Поліції ізраїльського аеропорту "Бен-Гуріон" довелося зняти з літака 8 осіб, що збиралися вилетіти до Києва через п'яну бійку з членами екіпажу. Про це повідомляє УНН з посиланням на Іsraelinfo.

Деякі з восьми пасажирів були п'яні, і їм стало погано, коли вони піднялися на борт. Буйна компанія вступила в суперечку з членами екіпажу і полізла в бійку. Командиру корабля не залишалося нічого іншого, окрім як викликати поліцію.

Всіх вісьмох повернули в аеропорт, але рейс затримався на три години, так як потрібно було ще знайти і вивантажити їх валізи.

Представник "Бен-Гуріона" сказав, що щороку поїздки в Умань супроводжується розгулом і ексцентричною поведінкою паломників. Багато людей знаходиться в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

На даний момент УНН намагається отримати підтвердження про інцидент у авіакомпанії і консульства України в Ізраїлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хасиди в Умані влаштували пожежу

За даними туристичних агентств, в цьому році в Умань вилетить близько 30 тисяч Браславських хасидів і інших релігійних євреїв. "Найгарячіші" дні очікуються в "Бен-Гуріоні" 6 і 8 вересня.

Нагадаємо, в минулому році в результаті конфлікту між паломниками-хасидами, один з них завдав іншому ножове поранення. Потерпілого госпіталізовано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП