kerivnyk-tspd-rnbo-dyversii-z-pidpalamy-avto-ukrainskykh-viiskovykh-robota-rosiiskoho-hru

Керівник ЦПД РНБО: диверсії з підпалами авто українських військових - робота російського гру

 • 28048 переглядiв

Ворог, як вказують у ЦПД РНБО, вербує українців для диверсій в тилу, зокрема підпалів авто військових. Мета рф - створити напругу в Україні та ЄС, зменшити підтримку Заходу.

Диверсії з підпалами авто українських військових - це робота російського гру, і головна логіка дій рф - спроба створити напругу в тилу, також росіяни хочуть зменшити бажання Заходу допомагати нам. Про це заявив у вівторок керівник ЦПД РНБО, офіцер Сил оборони Андрій Коваленко, пише УНН.

Диверсії з підпалами авто українських військових - це робота російського гру, які вербують для виконання цих задач наших громадян в тилу.

- написав Коваленко у Telegram.

Він наголосив, що "головна логіка дій рф зараз - вони не можуть перемогти на фронті, тому намагаються створити напругу в тилу". "Удари по енергетиці, інформаційна війна, масштабування тем розколу, диверсії - це все робота їх спецслужбістів. Схожі задачі вони виконують на території ЄС. Зокрема, там намагаються збільшувати кількість диверсій і формувати імідж українців як терористів для жителів ЄС. росіяни хочуть зменшити бажання Заходу допомагати нам", - заявив Коваленко.

Націлювалися на ТЦ, заправки та ринки в Україні та ЄС: у спецоперації з 37 обшуками "накрили" агентурну групу фсб, яка готувала підпали25.07.24, 09:30

Популярні

Новини по темі