ukenru
kashtru-pro-fiasko-v-gri-za-superkubok-shakhtar-demonstruvav-bilshu-stabilnist

Каштру про фіаско в грі за Суперкубок: "Шахтар" демонстрував більшу стабільність

 • 8588 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру вважає, що його колектив був більш близьким до завоювання Суперкубку України, аніж "Динамо", повідомляє УНН з посиланням на сайт донеччан.

"Перші 20 хвилин в нашому виконанні були дуже хорошими: повністю контролювали гру і створили "Динамо" величезну кількість складнощів. Далі протягом 15 хвилин футбол був більш збалансованим, моменти мали обидві команди. Кінцівку першого тайму ми також провели компетентно і перед перервою забили. У другій половині продовжували контролювати гру, знаючи, що "Динамо" постарається стримувати наші атаки. Однак ми продовжували створювати моменти, маючи перевагу в швидких атаках. А потім був трихвилинний період, коли суперник забив з кутового і ще один гол слідом. Проте "Шахтар" показував більшу стабільність", - зізнався португалець.

Також Каштру додав: "звичайно, зараз засмучені, бо могли і повинні були перемогти. Те, що у нас було вдвічі більше ударів і кутових, показує обсяг роботи в атаці. Ми були дуже цілеспрямованими, без проблем добиралися до воріт суперника - не вистачило лише реалізації. Так, це не голи, але дані, які говорять нам про те, що "Шахтар" добре показав себе. Не очікували такого результату при такій грі".

Також наставник додав, що до кінця трансферного вікна клуб не планує підписання нових гравців.

Нагадаємо, що "Шахтар" у матчі за Суперкубок поступився "Динамо" з результатом 1:2.

Українські Національні Новини

Спорт