ukenru
karpati-prodovzhili-peremozhnu-khodu-v-sparingakh-u-polschi

"Карпати" продовжили переможну ходу в спарингах у Польщі

 • 10614 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Продовжити передсезонну підготовку ФК "Карпати" довелось у товариському поєдинку проти бронзового призера Першої ліги Польщі "Заґлємбе" (Сосновєц). Про це повідомляє прес-служба львів'ян, передає УНН.

Вже з перших хвилин "карпатівці" придавили опонента за рахунок потужного пресингу та вдалої взаємодії у центрі поля.

Результат не забарився – після подачі кутового Худоб’яком, захист польської команди намагався винести круглого чимдалі від власних воріт. Натомість, м’яч потрапив на ногу Денису Мірошніченку, який впевнено і сильно пробив по воротах "Заґлємбе" у дев’ятку – 1:0.

Вражені красивим голом Мірошніченка, "карпатівці" не помітили, як поляки швидко перехопили круглого та впритул дійшли до воріт Романа Мисака. Тільки брак особистої майстерності гравця, який знаходиться на перегляді у "Заґлємбе", допоміг "левам" зберегти переможний рахунок. За виключенням цього моменту, важко пригадати гольову небезпеку від польських футболістів у першому таймі.

Поляки нічого не змогли протиставити українцям і в таймі другому. Більше того, на 61-ій хвилині Амбросій Чачуа збільшив перевагу над суперником. Відмінна передача Андрія Нестерова та удар від Амбросія дозволили вболівальникам вдруге насолодитись красивим взяттям воріт.

"Карпатівці" продовжували агресивно грати у відборі, швидко виходити в контратаки та мали кілька хороших можливостей забивати ще не одного м’яча. Тож у підсумку "Карпати" перемогли 2:0 та продовжують підготовку до сезону у доброму настрої.

Примітно, що 5-го липня "зелено-білі" змагатимуться із ГСК "Катовіце".

Як повідомлялося раніше, "леви" завдали мінімальної поразки польському ФК "Пуща" - 1:0.

Українські Національні Новини

Спорт