ukenru
kameron-na-vlasni-ochi-pobachiv-tiraniyu-rosiyi-kiper-rozkriv-detali-vizitu-derzhsekretarya-britaniyi-na-odeschinu

Кемерон на власні очі побачив тиранію росії: Кіпер розкрив деталі візиту Держсекретаря Британії на Одещину

 • 47748 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Сьогодні новопризначений мініст закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон відвідав Одещину. Про це у своєму tg-каналі повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Деталі

Під час візиту Кемерон ознайомився з наслідками російського тероризму, націленого на українське зерно, портову цивільну інфраструктуру та пам’ятки архітектури Одеси.

«Міністр закордонних справ Великої Британії на власні очі побачив руйнування, спричинені російськими обстрілами, та рішуче засудив терористичні атаки росії проти України. Також Девід Кемерон висловив повагу нашим військовим, які боронять нашу країну і на суші, і на морі, і в небі», - пише Кіпер.

На переконання очільника ОВА, візит міністра закордонних справ Сполученого Королівства до Одеси є засвідченням підтримки з боку Великої Британії у боротьбі України за територіальну цілісність та збереження суверенітету.

Нагадаємо

Наприкінці вересня Одещину відвідав представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель.

Під час візиту Боррель ознайомився з наслідками російського тероризму щодо українського зерна, цивільної інфраструктури та пам’яток архітектури Одеси.

Українські Національні Новини

Політика