ukenru
kabmin-zminiv-zarplati-chinovnikam-skilki-otrimuvatime-mer-kiyeva-ta-posadovtsi-kmda

Кабмін змінив зарплати чиновникам: скільки отримуватиме мер Києва та посадовці КМДА

 • 28643 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Кабмін ухвалив постанову №441, якою змінив місячний посадовий оклад керівних працівників і спеціалістів апарату обласних, Київської та Севастопольської рад. Таким чином мер Києва отримуватиме 19 360 грн зарплати. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу уряду.

Так, уряд вніс зміни до постанови “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”. Відтак, мер Києва отримуватиме місячну зарплату у розмірі 19 360 грн, його перший заступник – 16 940 грн, а заступник – 15 125 грн. Начальники управлінь отримуватимуть по 10 550 грн, а начальники відділів по 8 800 грн. Найнижчі зарплати будуть у спеціалістів – 4 500 грн.

"Рекомендувати керівникам органів місцевого самоврядування здійснювати виконання цієї постанови виключно у межах фондів заробітної плати, передбачених у кошторисах відповідних органів", - йдеться у тексті постанови.

Нагадаємо, як повідомив мер столиці Віталій Кличко, у Києві підняли заробітну плату лікарям, які боряться з COVID-19, на суму від 30 до 50 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Політика