ukenru
kabmin-vidilit-70-mln-grn-na-budivnitstvo-suchasnogo-biatlonnogo-kompleksu-v-yaremche

Кабмін виділить 70 млн грн на будівництво сучасного біатлонного комплексу в Яремче

 • 13878 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Кабінет міністрів України погодив виділення 70 млн грн на будівництво сучасного біатлонного комплексу в місті Яремче в Івано-Франківскької області. Про це УНН повідомляє з посиланням на Урядовий портал.

"Кабінет Міністрів підтримав Порядок та умови надання у 2020 році субвенції з державного бюджету міському бюджету місті Яремче (для Поляницької сільської ради) на будівництво сучасного біатлонного комплексу в села Поляниця (Івано-Франківська область). Сума субвенції складає 70 млн грн",- йдеться в повідомленні.

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт наголосив, що біатлоністи завжди приносять нагороди Україні на міжнародних змаганнях.

"Тому така спортивна споруда європейського рівня вкрай важлива для нашої країни. Коли ми добудуємо другу чергу комплексу, то вже зможемо проводити там українські змагання та збори, щоб наші спортсмени не виїжджали за кордон, а мали змогу тренуватися в рідній країні. А якісні об’єкти тільки сприятимуть більш успішним виступам наших спортсменів", - сказав Гутцайт.

Нагадаємо, жіноча збірна України з біатлону отримала нового тренера.

Українські Національні Новини

Політика