izrail-rozpochav-protses-zvilnennia-39-palestynskykh-viazniv-u-mezhakh-uhody-z-khamas

Ізраїль розпочав процес звільнення 39 палестинських в'язнів у межах угоди з ХАМАС

 • 19690 переглядiв

Ізраїль розпочав процес звільнення 39 палестинських в'язнів у межах угоди про обмін з ХАМАС, яка передбачає звільнення 13 заручників з Гази

Ізраїльська пенітенціарна служба повідомила про початок процесу звільнення 39 палестинських ув'язнених у межах угоди з ХАМАС, пише УНН з посиланням на The Times of Israel.

Деталі

Повідомляється, що пенітенціарна служба Ізраїлю отримала список із 39 палестинських засуджених за тероризм, які будуть звільнені сьогодні в межах угоди з ХАМАС, за якою також буде звільнено 13 заручників із сектору Газа.

Очікується, що це перший день із чотирьох, протягом яких такі обміни будуть проводитись, і можливі додаткові дні припинення вогню, якщо ХАМАС погодиться звільнити більше заручників.

За повідомленнями івритомовних ЗМІ, пенітенціарна служба розпочала процес щодо 39 неповнолітніх та жінок-в'язнів, яких планується звільнити сьогодні. Незадовго до полудня їх переведуть до в'язниці "Офер" на Західному березі перед визволенням на Західний берег або у Східний Єрусалим.

Нагадаємо

24 листопада о 7 годині ранку набуло чинності чотириденне перемир'я між Ізраїлем і ХАМАС, укладене за посередництва Катару.

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві пролунали вибухи - ЗМІ

     • 14223 переглядiв